Over NIM

Nieuws

Over de organisatie
Wat is NIM?

NIM werkt aan menswaardigheid en is daarom een organisatie met unieke sociale professionals die doen wat nodig is om mensen die het in hun leefsituatie net niet redden, in kleine stappen te versterken om het net wel te redden.

Bij NIM kan iedereen die het nodig heeft aankloppen voor gratis hulp, informatie of advies. De focus van de werkwijze van de maatschappelijk werkers ligt op de eigen kracht en het sociale netwerk van de cliënt. De professional ondersteunt bij het gebruiken daarvan met als doel haalbare oplossingen die de cliënt door de begeleiding zelf ontdekt en creëert. De nadruk ligt niet op een uitgebreide probleemanalyse maar op een toekomstgerichte oplossing.

Algemene flyer

In deze flyer vindt u in het kort alle relevante informatie over NIM.

Organogram

Naast vele maatschappelijk werkers werken er bij NIM ook tal van medewerkers in staffuncties of andere ondersteunende functies. Onze organisatiestructuur is weergegeven in een organogram. Onze organogram is "omgekeerd" opgebouwd: onze 'core business', het maatschappelijk werk, staat centraal. Klik hier om het organogram te bekijken.

Regio Nijmegen Op Een Lijn (NOEL)

NIM participeert in het netwerk Regio Nijmegen op één lijn (NOEL) om de eerstelijnsgezondheidszorg in de regio Nijmegen te verbeteren en vernieuwen. Samen streven wij naar zinnige en zuinige zorg door in te zetten op substitutie, populatiegerichtheid en implementatie van innovaties.

KvK en BTW-nummer

NL0039.16.236.B02 (BTW-nummer)
41055015 (KvK Arnhem)