Trainingen en gespreksgroepen
Leer van en met anderen

In een training of gespreksgroep kunt u mensen ontmoeten die met dezelfde dingen zitten als u, hetzelfde hebben meegemaakt of hetzelfde probleem hebben. Daardoor kunt u uw ervaringen en gedachten met mensen delen die u begrijpen en kunt u van elkaar leren. U voelt zich dan ook minder alleen staan met uw vragen of probleem.

Kosten

De deelname aan een training of gespreksgroep is gratis.

Tijd en plaats

Een aantal trainingen en gespreksgroep start op meerdere momenten in het jaar. Afhankelijk van het aantal deelnemers, hun voorkeur voor een tijdstip en plaats wordt bepaald waar en wanneer de bijeenkomsten worden gehouden. Voor meer informatie over waar en wanneer trainingen en gespreksgroeppen starten kunt u altijd contact met ons opnemen.

Informatie en aanmelding

Als u zich wil aanmelden voor een training of gespreksgroep, of meer informatie wil, kijk dan hieronder bij één van de trainingen. Wilt u iemand anders naar een training of gespreksgroep verwijzen, maakt dan gebruik van dit aanmeldformulier. Bent u op zoek naar een zelfhulpgroep? Bekijk dan eens het overzicht van zelfhulpgroepen op www.zrc-nijmegen.nl onder het kopje zelfhulpgroepen.

Onze trainingen en gespreksgroepen: